Wat is joomla !?
Joomla! is een internationaal hoog gewaardeerd Content Management Systeem (CMS) waarmee u uw website kunt beheren en structureren.


Joomla in actie
Joomla! wordt over de gehele wereld gebruikt voor de ondersteuning van simpele, persoonlijke websites tot complexe "corporate web"applicaties.
Hier zijn wat voorbeelden van de toepassingen:
· Corporate websites of portals
· Online commercie
· MKB websites
· Non-profit websites
· Overheid applicaties
· Corporate intranets en extranets
· School en kerk websites
· Persoonlijke of familie homepages
· Community portals
· Magazines en kranten
· de mogelijkheden zijn grenzeloos ...

Joomla! kan gebruikt worden voor het simpel beheren van elk aspect van uw website, van het toevoegen van content en afbeeldingen tot het updaten van een product catalogus of het aannemen van reserveringen. Via een simpel, browser gebaseerde interface kunt u makkelijk nieuwe persberichten toevoegen, medewerkers contacten pagina's beheren, vacatures opstellen, product afbeeldingen toevoegen en oneindig veel sectie of content pagina's toevoegen aan uw website.Toe voegen of aan te passen, afbeeldingen up te loaden, en om uw meest belangrijke bedrijfs informatie te beheren. Iedereen met een basis kennis van Word kan na wat oefening makkelijk overweg met een op Joomla! gebaseerde website.

Joomla! voor de eindgebruiker
Zodra uw op Joomla! gebaseerde website draait, is het buitengewoon simpel voor zelfs de grootste digibeet onderons om content toe te voegen of aan te passen, afbeeldingen up te loaden,en om uw meest belangrijke bedrijfs informatie te beheren. Iedereen met een basis kennis van Word kan na wat oefening makkelijk overweg met een op Joomla! gebaseerde website.

Joomla! Plus
Joomla! biedt standaard al vele mogelijkheden op het gebied van het beheren van uw website. De grootste kracht van Joomla! ligt echter in het feit dat het door ons uit te breiden is met verschillende modules en componenten. Dit maakt het voor ons mogelijk om Joomla! te gebruiken voor uw website. Omdat het uit te breiden is met op maat gemaakte modules en componenten zijn de mogelijkheden hiermee werkelijk grenzeloos!
Voorbeelden van extra uitbreidingen zijn:
· Document management
· Dynamische formulieren
· Fotoboek
· Forums en chat software
· Online kalender
· Blogging software
· Email nieuwsbrief
· Banner adverteer systeems
· Subscription services
· en nog veel en veel meer ...

 

Copyright © jorikbeukeveld.nl
Powered By Jorik Beukeveld

 

jorikbeukeveld.nl maakt gebruik van SSL. SSL staat voor Secure Socket Layer.